יצירת דף זיכרון
מתחילים עכשיו, בלי חשבון. שם, תאריכים, תמונה ושורה אחת; את השאר אפשר להוסיף אחר כך.
מה קורה אחרי שמתחילים
- נפתח דף טיוטה פרטי. רק מהדפדפן הזה אפשר לפתוח אותו, למשך 14 ימים.
- כדי לשמור אותו, משייכים אותו לכתובת המייל שלכם מתוך העורך. קישור כניסה נשלח למייל, בלי סיסמה.
- הדף נפתח רק למי שיש לו את הקישור, עד שתבקשו להפוך אותו לציבורי.